Vágólapra másolva!
A szezon végén elhagyhatja az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspurt a világbajnok francia kapus, Hugo Lloris.

A L'Équipe francia lap információi szerint a 36 éves világbajnok kapusnak a Newcastle elleni vereséggel végződő mérkőzés volt az utolsó Tottenhamben. A francia játékos megsérült, és emiatt véget ért számára az idény. A Le Parisien pedig arról írt, hogy a francia válogatott korábbi csapatkapitánya Szaúd-Arábiából kapott ajánlatot.

Hugo Lloris egy vb-ezüstje is van Forrás: AFP/Franck Fife

Llorisnak 2024 nyaráig szól a szerződése a Tottenhammel, de a hírek szerint a klub megengedi neki, hogy ajánlatokat kapjon. Egyes források szerint a kapus a katari világbajnokság után kimerültnek tűnt, mivel az Argentína–Franciaország finálé után Antonio Conte, a Tottenham akkori menedzsere december 24-ig folytatta az edzéseket a klubnál.

A válogatottságot a világbajnokság után, január elején lemondó Lloris egyelőre nem tervezi a visszavonulást, ám a nyáron szeretne klubot váltani. Az is elképzelhető, hogy az Egyesült Államokban vagy Európában folytatja pályafutását.