Vágólapra másolva!
Erling Haaland, a Manchester City csatára megállíthatatlan az idei szezonban. A 195 centis norvég támadó ugyan nem lőtt a Real Madrid ellni BL-elődöntős párharcban, de az idei szezonban 49 meccsen lőtt 52 gólja miatt magasan a világ leggólerősebb támadója. A 22 éves robusztus termetű támadó most azzal sokkolta a rajongóit, hogy megosztotta titkos receptjét, ami annyira bizarr, hogy volt, aki ürüléknek nevezte a vacsoráját.

Haaland kitett az Instagram-sztorijába egy képet a vacsorájáról, ami ránézésre valóban nem tűnt túlságosan gusztusosnak. Követői közül sokan azonban némileg talán túlreagálták a dolgot.

Így néz ki Haaland vacsorája Forrás: Erling Haaland/Instagram

A legtöbb hozzászólónak nem nyerte el a tetszését a norvég támadó menüje.

„Biztos elfelejtette kiengedni a kutyáját a meccs előtt."

„Úgy néz ki, mintha ürülék lenne."

„Ez undorító!"

Hogy pontosan milyen ételt látható Haaland insta-sztorijában, az nem derült ki, de sokan májdarabkákra tippeltek, ami nem lenne meglepetés, hiszen korábban a mindmegette.hu is írt a norvég csatár étrendjéről, és kiderült, hogy sok belsőséget eszik, főleg szívet és májat.

A Magyar Nemzet szúrta kiemelte, hogy Haaland testtömege látványosan megnőtt, mióta 2019-ben elhagyta a Moldét, amiben persze az életkora is közrejátszik, hiszen még csak 17 éves volt, amikor légiósnak állt, fejlődésben volt a teste. Haaland súlya most 90 kiló körül van és állítólag naponta akár hatezer kalóriát is képes bevinni.

Haaland folyamatosan döntögeti a rekordokat Forrás: AFP/Oli Scarff

Haaland norvég válogatottbeli csapattársa, Joshua King, aki jelenleg a magyar válogatott Szalai Attila mellett futballozik a török Fenerbahcéban, így fogalmazott:

A 22 éves csatár tudatosan eszik sok belsőséget, mert azt könnyen emészthetőnek tartják, és jó tápértékkel bír. Talán ez a titka?