Vágólapra másolva!
Az NB I-ben a 10., még éppen bennmaradást érő helyen álló MOL Fehérvár az előző fordulóhoz hasonlóan a záró játéknapon is ingyenjegyet biztosít szurkolóinak.

Május 21-én szombaton a ZTE elleni hazai mérkőzésre a C és D szektorokat tették ingyenessé a MOL Aréna Sóstóban, csakhogy az akció kisebb káoszt szült. A probléma megoldódott, a meccs botrány nélkü lezajlott, a 3-0-s hazai siker, valamint a Honvéd másnapi 3-2-es hazai veresége pedig azt jelenti, hogy a fehérváriak lépéselőnyből futhatnak neki az utolsó fordulónak.

A már kiesett Vasas otthonában sorra kerülő meccsen a MOL Fehérvár vezetősége ismét számít a drukkerekre, ezért az első csapat tagjai úgy döntöttek, hogy átvállalják a vendégszektorba érvényes belépők árát, így a Vidi-szurkolók ingyen biztathatják majd Schön Szabolcsékat Angyalföldön.

A mérkőzést a helyszínen megtekinteni kívánó drukkereknek ezúttal is regisztrációs jegyet kell venniük, amit szémélyesen tehetnek meg a fehérvári stadion 1-es pénztáránál, vagy Vidi-klubkártyával online is ki lehet váltani.