Böde Dániel: Lelkileg meg vagyok rogyva

BÖDE Dániel
Felcsút, 2023. február 25. A paksi Böde Dániel a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC-Paksi FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2023. február 25-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A bronzéremért küzdő Paks 1-1-es döntetlent játszott a kupagyőztes Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójának péntek esti mérkőzésén, így végül ötödikként zárt. A paksiak rutinos támadója, Böde Dániel nagyot küzdött, ám ezúttal ő sem tudott segíteni a tolna megyei együttesen. A mérkőzés után kritikusan nyilatkozott csapatáról, és a jövőjével kapcsolatban is sejtelmesen fogalmazott.

"Sajnáljuk, de nem is csak ezt a mérkőzést. Az utolsó négyet szépen elrontottuk, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, ennél jobban nem lehet elrontani. Nagyon sok összetevője van ennek, a legfőbb, hogy rosszul játszottunk. A beadásaink nagyon rosszak voltak, utánpótlásban nem szabad ilyen hibákat elkövetni, amiket elkövettünk. Teljesen szétestünk a végére" – kezdet az M4 Sportnak adott interjújában a 36 éves támadó.

Böde Dániel nem tudja még, hogy folytatja-e Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Böde az elmúlt hónapokban elképesztő teljesítményt nyújtott, és a szurkolókban felmerült a kérdés, hogy vajon folytatja-e még. A korábbi magyar válogatott csatár ezzel kapcsolatban elmondta, nem tudja még, hogyan alakul a jövője, de jelenleg nincs túl jó lelkiállapotban.

ami meg a fizikális részét illeti, nyáron meg kell csinálni a munkát" – fogalmazott Böde Dániel.