Felháborító, amit a Chelsea sztárfocistája csinált a kiütéses vereség után - videó

2023.05.26. 10:16

Az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójából bepótolt mérkőzésén a Manchester United 4-1-re legyőzte a Chelsea-t az Old Traffordon. Sok londoni szurkolót a vereség mellett az is felháborított, hogy a meccs után a vendégek Bajnokok Ligája-győztes játékosa, Hakim Zijes vígan beszélgetett a hazaiak vezetőedzőjével, Erik ten Haggal.

A sikerrel a United bebiztosította a jövő évi BL-szereplését, és ez azt is jelentheti, hogy Zijes a következő szezonban mégis ott lehet a legrangosabb európai kupasorozatban. Angol sajtóhírek szerint ugyanis jó esélye van annak, hogy a marokkói focista a nyáron a Manchester United-ba igazol, ezt pedig csak megerősítette az, ami a lefújás után történt.

A meccsen csereként beállt Zijes ugyanis előbb mezt cserélt Tyrell Malaciával, majd a pályán kedélyesen elbeszélgetett Erik ten Haggal, akivel korábban az Ajaxban együtt dolgozott.

Egyes londoni szurkolók már ebből tudni vélik, hogy az átigazolásról volt szó a két fél között, noha két év van hátra a jelenlegi szerződéséből. A közösségi médiában többen már arról is beszéltek, hogy a meccs elején megsérült Antony miatt Ten Hag gyorsan bebiztosította a manchesteri csapat jövőjét, valamint hogy ezzel a tettével a marokkóiegyértelművé tette, hogy utálja a Chelsea-t".

Zijes a téli átigazolási időszakban egy adminisztrációs hiba miatt nem került kölcsönbe a francia Paris Saint-Germainhez, és azóta is elvétve jutott lehetőséghez a Chelsea-nél.