Vágólapra másolva!
Lionel Messi meghívást kapott a Barcelonától, hogy részt vegyen két korábbi csapattársa, a szezon végén távozó Sergio Busquets és Jordi Alba búcsúztatásán. A PSG-től elvágyodó argentin világbajnok így már a párizsi szerződése lejárta előtt visszatérhet a Camp Nou-ba.

Hónapok óta mennek a találgatások Lionel Messi jövőjével kapcsolatban, de egyelőre bizonytalan, hol folytatja a hétszeres aranylabdás klasszis. Messi szerződése július 1-jén lejár a PSG-vel, és minden jel arra mutat, hogy hosszabbítás helyett távozni fog a párizsi sztárcsapattól.

Messi szinte biztosan távozik a nyáron a Paris Saint-Germaintől Forrás: AFP/Arnaud Finistre

Korábban arról szóltak a hírek, hogy az argentinok világbajnoka már mindenben megállapodott új klubjával és Szaúd-Arábiába igazol, de sokan mégis biztosra veszik, hogy visszatér egykori sikerei helyszínére, Barcelonába.

A spanyol Mundo Deportivo című lap beszámolója szerint erre a vártnál is hamarabb sor kerülhet, ugyanis a katalán klub meghívta a legendás futballistát a szezon végén távozó Sergio Busquets és Jordi Alba hivatalos búcsúztatójára.

Jordi Alba és Sergio Busquets búcsúztatója miatt Messi hamarabb visszatérhet Barcelonába Forrás: AFP/Josep Lago

Messi korábbi csapattársai vasárnap, a Mallorca elleni hazai bajnokin búcsúznak Camp Nou stadionban a szurkolóktól, hétszeres aranylabdás meghívása azonban a jövő héten esedékes privát búcsúztatókra szól első sorban. Amennyiben az argentin sztár elfogadja a meghívást, az újabb jele lehet annak, hogy a nyáron visszatér korábbi csapatához, ahonnan 2021-ben távozott a klub anyagi gondjai miatt.