Távozik a Real Madrid háromszoros BL-győztes sztárfocistája

Horizontal
Real Madrid's French forward Karim Benzema celebrates with Real Madrid's Spanish midfielder Marco Asensio (L) and Real Madrid's Spanish midfielder Dani Ceballos (2L) scoring his team's first goal during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Rayo Vallecano de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 24, 2023. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Marco Asensio távozik a Real Madrid labdarúgócsapatától a szezon végén, miután visszautasította a spanyolok szerződés-hosszabbítási ajánlatát.

A Relevo számolt be róla, hogy a 27 éves spanyol futballista nem fogadta el a Real Madrid szerződés-hosszabbítási ajánlatát, és távozik a nyáron.

A játékos ügynöke, Jorge Mendes már december óta tárgyalt a Reallal az esetleges hosszabbításról, és a támadó ugyan szeretett volna maradni, de a felek végül mindeddig nem tudtak megegyezni. A madridi klub vezetősége állítólag kétszer is tett nagyobb bérezéssel ajánlatot Asensiónak a tavalyi világbajnokság óta, de a szélső több játéklehetőséget szeretne kapni, ezért hamarosan egy másik csapathoz szerződhet. A hírek szerint az Arsenal, a Chelsea és a Tottenham élénken érdeklődik iránta, de szóba hozták már a Manchester City, a Manchester United és a Liverpool csapatával is.

A szélső az idei szezonban 50 tétmeccsen lépett pályára eddig, ezeken 12 gólt és nyolc gólpasszt jegyzett. Többek között a spanyol bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is három alkalommal hódította el a Real Madriddal.