Vágólapra másolva!
A Barcelona vezetőedzője, Xavi is azt szeretné, hogy visszatérjen a csapathoz Lionel Messi, erről pedig már beszélt is a klub vezetőivel, akiket arra kért, tegyenek meg mindent, hogy a világbajnok focista visszatérhessen.

Messi szinte biztosan nem marad a Paris Saint-Germain focistája, miután nyáron lejár a szerződése. Azt már a Barcelona elnöke, Joan Laporta is elismerte, dolgoznak rajta, hogy Messi visszatérjen.

Messi 672 gólt szerzett 778 meccsen a Barcelonában 2003 és 2011 között, majd két évig a PSG játékosa volt, miután a Barcelona képtelen volt megújítani a szerződését pénzügyi okok miatt 2021-ben.

Messi és Xavi korábban együtt fociztak a Barcelonában Forrás: AFP

„Nincs kétségem. Ha Messi visszatér, segíthetne a csapaton elérni azt, amit szeretnénk. Nincs kétségem efelől, ezt pedig el is mondtam a vezetőknek. Még mindig egy igazi győztes, egy vezető. Messi különleges játékos. Képes az utolsó passzokra, hogy helyet csináljon, gólokat szerezzen. Ő jelenti az igazi különbséget a támadó harmadban.

Szerintem sikerült az újjáépítés, amit a trófeák is mutatnak. Nem tudok Messi fejével gondolkodni, de remek a kapcsolatunk, tudja, hogy az ajtó nyitva áll, innentől neki kell döntenie" – mondta a bajnokcsapat edzője, Xavi.

A katalánok edzője reménykedhet, de biztosan lesz jobb ajánlata is Messinek, ha az anyagiakat vesszük, ugyanis Szaúd-Arábiába is csábítják az argentin klasszist.