Ezeket a világsztárokat akarja leigazolni a Real Madrid

2023.06.03. 14:02

A Real Madrid idén nyáron várhatóan sztárfutballistákkal fogja megerősíteni a játékoskeretét. A hírek szerint két angol válogatott klasszis, Harry Kane és Jude Bellingham is a spanyol fővárosba költözik majd.

A The Athletic információi szerint a Real olasz edzője, Carlo Ancelotti Florentino Perez klubelnökkel és Jose Angel Sanchez általános igazgatóval a lehetséges nyári érkezőkről és a csapat újjáépítéséről folytatott szakmai beszélgetést. A hírek szerint a 63 éves tréner két angol válogatott sztárral, Harry Kane-nel és Jude Bellinghammel szeretné megerősíteni az együttest.

A Tottenham csatárát - akinek 2024 nyarán jár le a szerződése - a Manchester United elől happolhatja el a Real, ahol még kérdéses lehet Karim Benzema jövője. A francia csatár távozásáról az utóbbi időben több hír is megjelent, egyes források szerint Szaúd-Arábiában folytathatja karrierjét az aranylabdás támadó. Ancelotti is megszólalt a játékosáról, és szerinte Benzema egyelőre nem megy sehová. 

Az interneten sokszor nem a valóság szerepel. Karimnak 2024-ig érvényes a szerződése, és nincs kétségünk a maradása felől" - fogalmazott az olasz tréner.

Ajánlataink