Guardiola zokogott, a Manchester City sztárjai részegen őrjöngtek az FA-kupa-győzelem után - videó

2023.06.04. 09:17

A Manchester City 2-1-re legyőzte a Manchester Unitedet az FA-kupa döntőjében a Wembley Stadionban. Pep Guardiola együttese a második trófeáját nyerte meg az idei szezonban, és hamarosan triplázhat, ha megnyeri az olasz Inter elleni Bajnokok Ligája-döntőt. A mérkőzés után a katalán edzőt elöntötték az érzelmek, a játékosok pedig óriási bulit csaptak az öltözőben.

Pep Guardiola csapata egy lépéssel közelebb került a történelmi triplázáshoz, ugyanis a Premier League megnyerése után a City az FA-kupát is begyűjtötte a United ellen, és június 10-én a Bajnokok Ligáját is elhódíthatja az Inter elleni fináléban. A mérkőzés után a katalán edzőt elöntötték az érzelmek, és nem tudta visszatartani a könnyeit. 

"Ez az első alkalom, hogy triplázásról beszélhetünk. A United elleni meccs nagyon különleges ennek a városnak és a szurkolóinknak. Nagyszerűen teljesítettünk, rendkívül elégedett vagyok. Nem City-drukkernek születtem, de életem végéig imádni fogom ezt a klubot. Azt hiszem, remek ajándékkal leptük meg a szurkolóinkat" - mondta Guardiola a lefújást követően.

A City futballistái és stábtagjai Jack Grealish vezérletével óriási bulit csaptak az öltözőben. A focisták nem fogták vissza az alkoholfogyasztást, és őrült módon ünnepelték a kupagyőzelmet - a klub szertárosát, Brandon Ashtont például félmeztelenül csúsztatták végig a padlón. 

Ajánlataink