A világbajnok honfitársa követi az aranylabdás Benzemát Szaúd-Arábiába

fbl Horizontal
France's midfielder Paul Pogba (R), France's forward Kylian Mbappe (C) and France's midfielder N'Golo Kante warm up ahead of their Russia 2018 World Cup final football match between France and Croatia at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 15, 2018. (Photo by Jewel SAMAD / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
Azok után, hogy kedden Karim Benzema leigazolását hivatalosan is bejelentette a al-Ittihad labdarúgócsapata, minden jel arra mutat, hogy N'Golo Kanté is a szaúdi bajnokcsapatnál folytatja a pályafutását.

Az átigazolásokban rendszerint jól értesült transzferguru, Fabrizio Romano információi alapján Kanté 2+1 éves szerződést köt az al-Ittihaddal, és 100 millió eurónak megfelelő riálos fizetést fog kapni évente.

A32 éves, 53-szoros francia válogatott középpályás 2016 óta a Chelsea játékosa, a londoniakkal 269 meccsen lépett pályára, és többek között Bajnokok Ligáját, angol bajnokságot és FA-kupát is nyert ez idő alatt.

A 2018-ban világbajnoki címet ünneplő Kanténak június végén lejár a szerződése a Chelsea-nél, így ingyen érkezhet Szaúd-Arábiába, és miután a sajtóhírek szerint Londonban már az orvosi vizsgálatokon is átesett, akár már a napokban bemutathatják Dzisddában.