A portugál helyett egy másik bajnokcsapathoz kerülhet a magyar válogatott focista

2023.06.09. 20:20

A holland labdarúgó-bajnokságban szereplő AZ Alkmaar játékosát, Kerkez Milost sokáig a portugál Benficával hozták szóba, ám a közelmúltban úgy tűnt, meghiúsul ez az átigazolás. Azóta azonban sorra jelennek meg a sajtóban különböző hírek, hogy mely sztárkluboknál folytathatja a pályafutását.

A Benficához állítólag Kerkez szívesen igazolt volna, ám a lisszaboni klub az AZ Alkmaarral nem tudott megegyezni a vételárával kapcsolatban – a holland együttes 20 millió eurót szeretne kapni a tehetséges focistáért.

Az A Bola nevű portugál lap úgy tudja, hogy a hatszoros magyar válogatott védő így jó eséllyel Angliába kerülhet, ahol a Newcastle, az Arsenal és a Liverpool is kiszemelte már a 19 éves focistát.

Kerkez Milos (jobbra) a kiváló teljesítménye miatt kapóssá vált az élcsapatok között isForrás: AFP/Ed Van De Pol

Több török lap pedig arról ír, hogy Kerkez Milos legkomolyabb kérője a török bajnoki címet ünneplő Galatasaray, amely akár a távozni készülő Sacha Boey helyére igazolná le a hátvédet. A Star szerint az isztambuli klub már meg is tette a vételi ajánlatát az AZ-nek a Hollandiában 2026-ig szóló szerződéssel rendelkező Kerkezért.

Ajánlataink