A BL-döntő hőse szerint az első félidőben pocsékul játszott

fbl Horizontal
Manchester City's Spanish midfielder #16 Rodri celebrates scoring the opening goal during the UEFA Champions League final football match between Inter Milan and Manchester City at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, on June 10, 2023. (Photo by OZAN KOSE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2022/23-as kiírását, mivel szombaton az isztambuli fináléban 1-0-ra legyőzte az Internazionale együttesét. A győztes gólt a spanyol Rodri szerezte, aki meghatódva nyilatkozott.

"Ez egy álom, ami ma este valóra vált. Mindenki erre várt itt körülöttünk, nem is tudom hány évtizede már. Az elmúlt években már közel jutottunk hozzá, de most meg is valósult az álom. Nagyon kemény ellenfél volt az Inter, nagyszerű csapat. Viszont nem feledkezhetek el a játékostársaimról, akik mindent megtettek a sikerért. Az első félidőben pocsékul játszottam, de azt mondtam magamnak, hogy gyerünk előre, és a második játékrészben be is találtam. Elképesztő érzés.

Rodri gólja döntötte el a finálét Forrás: AFP/Ozan Kose

Figyelembe kell venni, hogy ilyen meccsen micsoda érzelmek is vannak, de összehoztuk a sikert. A történelem során egyetlen másik angol klubnak jött összea triplázás, most beérett a ter. Az ilyen pillanatokat nem lehet sűrűn átélni, de jövőre is megpróbáljuk majd" - mondta a meccset eldöntő Rodri a lefújás után.