Vágólapra másolva!
Olasz sajtóhírek szerint két szaúdi együttes, a Cristiano Ronaldót foglalkoztató al-Nasszr, valamint az Al-Hilal is szerződtetné a Juventus vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit.

A Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a két szaúdi klub egyaránt szívesen látná vezetőedzőjeként az a szurkolók által sokat bírált Massimiliano Allegrit, a Juventus trénerét. A lap beszámolója szerint az olasz szakember már ajánlatot is kikapott a szaúdiaktól, történetesen az Al-Hilaltól, amely nem rég Lionel Messit szerette volna leigazolni. A hírek szerint Allegri mostani fizetése négyszeresét kapná a Közel-Keleten, nagyjából 7 millió euró plusz bónuszok. A forrás hozzáteszi, hogy a Juventus edzője fontolóra veszi az ajánlatot és állítólag a következő 24-48 órában dönt majd a jövőjéről.

Massimiliano Allegrit szaúdi csapatok szerződtetnék Forrás: AFP/Cristina Quicler

Az 55 éves tréner először 2014 és 2019 között irányította a Juventust, amellyel kifejezetten sikeres időszakot zárt, azonban 2021-es visszatérése óta több kritika is érte, ami nem is meglepő, mivel sorozatban második szezonjában maradtak trófea nélkül a torinóiak.

Amennyiben a tréner a távozás mellett dönt, a torinóiak az Olympique Marseille-től menesztett Igor Tudorral folytathatják.