Szoboszlai Dominik a jövőbe lát? A rejtélyes tetoválása tartja lázban Liverpoolt

2023.07.02. 12:54

Szoboszlai Dominik talán a jövőbe látott, amikor évekkel ezelőtt elkészítette a tetoválást, amely a bal alkarját díszíti. Ott ugyanis – állítólag – Steven Gerrard idézete áll, aki a Liverpool történetének egyik legnagyobb legendája.

A klub szurkolói, miután felfedezték a tetoválást, már a sajtóhírek szerint 70 millió euróért szerződtetett Szoboszlai hátán képzelik el Gerrard korábbi híres mezszámát, amely a nyáron éppen felszabadult.

„A tehetség isteni áldás, de akarat és alázat nélkül mit sem ér" – olvasható Szoboszlai Dominik karján az idézet, amelyet sokan Steven Gerrard nevéhez kötnek - írja a Magyar Nemzet.

Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolása az egész focivilágot megmozgattaForrás: AFP/Ina Fassbender

A sztori természetesen futótűzként terjed a Liverpool szurkolói oldalain, és a hozzászólások között sokan kétkedve fogadják, hogy az idézet forrása valóban Gerrard-e. Az eléggé általános megállapítás valójában bárki szájából elhangozhatott, a magyar idézetgyűjtő oldalak viszont Gerrard nevéhez kötik a motivációs üzenetet.

Az idézet hiteles forrása miatt kétkedő liverpooli szurkolók között persze sokan akadnak olyanok is, akik már Szoboszlai klub iránti elköteleződését látják a tetoválásban. Sőt többen felvetették azt is, hogy Szoboszlai lehetne a Liverpool új nyolcasa, azaz ő kaphatná meg a legendás mezszámot, ami 2004-től 2015-ig – valóban – Gerrard nevével forrt egybe. A nyolcas épp felszabadult a Liverpoolnál, hiszen az elmúlt években Naby Keita viselte, aki nemrég a Werder Bremenhez igazolt.

A teljes cikk a linkre kattintva olvasható el.

Ajánlataink