Itt a bejelentés: eldőlt, hol folytatja Dzsudzsák Balázs

2023.07.05. 18:06

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Debreceni VSC a hivatalos honlapján tudatta, hogy meghosszabbította szerződését Dzsudzsák Balázs, csapat 109-szeres magyar válogatott játékosa.

A 36 éves szélsőnek június végén járt le a szerződése a Debrecennel, amellyel az előző szezonban bronzérmet nyert az NB I-ben. 

Dzsudzsák az előző szezonban hat góllal és hat gólpasszal segítette a DVSC-t, az idény végén az NB I-ben és NB II-ben szereplő játékosok szavazatai alapján bekerült a szezon álomcsapatába is, és a harmadik helyen végzett a legjobb mezőnyjátékosok versenyében.

„Most is a lehető legnagyobb örömmel írtam alá az új szerződést. Egy nagyon jó szezonon vagyunk túl, sikerült odaérnünk a dobogóra, így készülhetünk a Konferencia Liga-selejtezőre. A bajnokság végére nézőcsúcsokat döntöttünk, aminek külön örülök. Az pedig fantasztikus volt, hogy az utolsó meccsen 15 ezren ünnepeltünk együtt. Izgatottan vágok neki a következő szezonnak is" – nyilatkozta a szerződés aláírása után Dzsudzsák Balázs, aki 2024 nyaráig hosszabbított a Lokival.

Dzsudzsák Balázs a debreceni szurkolók kedvenceForrás: dvsc.hu

„Végre sikeres a csapat és a szurkolók is várják a hétvégi meccseket. Nagyszerű futballt játszunk és az edzői stáb is remek, ami még élvezetesebbé teszi számomra, hogy nekivágjak egy újabb szezonnak. Olyan közegben vagyok, ahol az öltöző és a stáb is arra ösztönöz, hogy még motiváltabb legyek. Nagyon büszke vagyok, hogy a DVSC csapatkapitánya lehetek, és remélem, a vezetésemmel ebben az évben is fejlődünk és előrébb tudunk lépni, mert ez Debrecen! – tette hozzá a DVSC 36 éves csapatkapitánya.

Ajánlataink