Elképesztő ajánlattal csábítják Szaúd-Arábiába Paul Pogbát

2023.07.11. 12:52

Sajtóhírek szerint a Juventus labdarúgója, Paul Pogba lehet a következő sztár, aki a megerősödő szaúdi profi ligába igazol, ugyanis a francia világbajnokot mesés ajánlattal csábítják a Közel-Keletre.

A 30 éves középpályás a napokban Szaúd-Arábiába látogatott a szabadsága alatt, és természetesen rögtön beindultak a találgatások, hogy a torinóiak francia légiósa is a közel-keleti országba szerződhet.

Az olasz La Gazzetta dello Sport információi szerint a közelmúltban Roberto Firminót is leigazoló al-Ahli szívesen látná soraiban a francia középpályást, aki 100 millió eurót plusz bónuszokat kapna három évre. Egyelőre hivatalos ajánlatot még nem tettek a szaúdiak, de Pogba ügynökének, Rafaella Pimentának már jelezték az érdeklődésüket. A lap hozzáteszi, hogy a Juventus nagyjából 10 millió euróért már megválna a sérülékeny futballistától, ráadásul Pogba eladásával az olasz klub több mint 30 millió eurót takaríthatna meg a játékos magas fizetése miatt. A világbajnok középpályást állítólag még nem győzték meg a szaúdi milliók, így egyelőre kivár, de ami a távozását illeti, nyitva hagyta a kérdést a jövőjéről.

Most még a Juventus játékosa vagyok, és jelenleg nem tervezem a váltást. Ma nem, holnap ki tudja. Nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő" – mondta a szaúdi lehetőséggel kapcsolatban.

Paul Pogba a szaúdiak célkeresztjébenForrás: NurPhoto via AFP/Matteo Bottanelli/NurPhoto/Matteo Bottanelli

Pogba tavaly nyáron hat év után nagy reményekkel tért vissza a Juventushoz a Manchester Unitedtől, azonban a második torinói időszaka már finoman szólva sem sikerült túl fényesen, mivel a folyamatos sérülései miatt csak elvétve jutott szóhoz. A 2022-2023-as idényben mindent egybevetve mindössze 10 meccsen lépett pályára a Juventus színeiben.

Ajánlataink