Hiába a közel egy óra emberelőny: Így magyarázkodott a Fehérvár edzője az újpesti pofon után

2023.07.30. 09:46

Az Újpestet edző Nebojsa Vignjevic szerint játékosai szívének volt köszönhető, hogy közel egy órát emberhátrányban futballozva is legyőzték a vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának szombati játéknapján.

A fővárosiak szerb trénere a találkozó után arról beszélt, nagyon sajnálta Csoboth Kevin kiállítását, mert addig nagyon jól játszottak.

"Több, mint hatvan percet emberhátrányban játszani nem könnyű, de minden játékos jól megoldotta a feladatot. Lehet ilyenkor taktikázni, segíteni az oldalvonalról a csapatot, de ez az ő győzelmük volt ma" - értékelt a lefújás után Vignjevic.

A szakember hozzátette, a székesfehérvári együttest technikailag remek játékosok alkotják, akik ellen nem könnyű kontroll alatt tartani a mérkőzést, így nagyon örül, hogy ez nekik sikerült.

Bartosz Grzelak nem volt boldogForrás: molfehervarfc.hu

A túloldalon Bartosz Grzelak a klubhonlapon úgy értékelt, tudták, hogy nehéz dolguk lesz Újpesten, de meglátása szerint jobb csapatnak láttatták a riválist, mint amilyen valójában.

"Túlságosan tiszteltük őket, mondhatni odaadtuk nekik az első negyvenöt percet. Néhányan túl idegesek, feszültek voltak, nagyon akarta mindenki, hogy jól sikerüljön a szezonnyitó, csalódottak vagyunk az eredmény miatt" - foglalta össze a találkozót a svéd tréner.

Az Újpest Ljujic és Mack góljaival 2-1-re nyert a Fehérvár ellen úgy, hogy a Csoboth 34. perces kiállítása miatt közel egy órát emberhátrányban játszott. A vendégek szépítő találatát Katona lőtte a 47. percben.

Ajánlataink