Már a visszavonulást fontolgatja a Manchester Unitedtől kirúgott sztárkapus

2023.09.22. 18:47

Sajtó hírek szerint a Manchester Unitedtől idén nyáron 12 év után távozott David De Gea azt fontolgatja, hogyha továbbra sem talál magának új csapatát, akkor visszavonul.

A spanyol kapus szerződése nyáron járt le a Manchester Unitednél, ahol Andre Onana érkezésével létszámfelettivé vállt. Ezt követően a Real Madriddal és a Bayern Münchennel is szóbahozták, de mindkét klub más kapus mellett döntött, így de Gea továbbra is szabadúszó.

A The Guardian beszámolója szerint a kétszeres Európa-liga-győztes kapus már odáig jutott, hogyha nem keresi meg hamarosan egy topklub, amelynek első számú kapusa lehetne, akkor inkább a visszavonulás mellett fog dönteni. A 45-szörös spanyol válogatott a közelmúltban több megkeresést is elutasított, többek között Szaúd-Arábiából, ami nem szerepel a tervei között.

Nem kapkodnak a topcsapatok érte, hamarosan visszavonulhat David de GeaForrás: NurPhoto via AFP/Action Foto Sport/NurPhoto/Action Foto Sport

A lap hozzáteszi, hogy 33. születésnapját novemberben betöltő játékos jelenleg is edzésben tartja magát, abban a reményben, hogy ajánlatot kap egy olyan klubtól, amelyben el tudná magát képzelni, és amellyel komoly célokért versenyezhet még a jövőben.

Ajánlataink