Az olasz sztárcsapat durván kigúnyolta a legjobb focistáját, óriási botrány lett belőle

2023.09.27. 09:44

Az olasz labdarúgó-bajnokság címvédőjének, a Napolinak a nigériai támadója, Victor Osimhen az ügyvédjével jogi lépésekre készül a csapata ellen, miután az egy közösségi médiába feltöltött videóban gúnyt űzött belőle.

A nápolyiak kedden egy olyan videót osztottak meg a hivatalos TikTok-csatornájukon, amelyen kifigurázzák a 24 éves sztárjukat, aki a Bologna ellen 0-0-ra végződő hétvégi bajnokin büntetőt hibázott. A nigériai csatár ezután összeveszett Rudi Garcia vezetőedzővel, aki lecserélte őt, ám a meccs után Osimhen állítólag elnézést kért a francia szakembertől.

A csapat pedig úgy gondolta, így nyugodtan kigúnyolhatja Osimhent: az azóta már törölt videóban azt mutatják, ahogy a csatár eltorzított hangon reklamál, majd kihagyja a büntetőt.

A játékos ügynöke már jogi lépéseket fontolgat.
„Ami ma történt a Napoli hivatalos profilján a TikTok platformon, az elfogadhatatlan. Először nyilvánosságra hoztak egy Victort gúnyoló videót, majd, de most megkésve, törölték. Súlyos tett, amely nagyon súlyos károkat okoz a játékosban, és tovább mélyíti a szakadékot a játékos és a média között az utóbbi időben megjelent álhírek miatt. Fenntartjuk a jogot, hogy jogi lépéseket tegyünk, és bármilyen hasznos kezdeményezést megtegyünk Victor védelmében" – idézte Osimhen képviselőjének, Roberto Calendának Twitter-bejegyzését a goal.com.

Ráadásul nem ez az első eset, hogy a játékosról bizarr videót osztott meg a Napoli hivatalos közösségi oldala: nyáron azt mutatták be, hogy Osimhen nem a férfi vagy női nemhez tartozik, hanem ő egy kókuszdió.

Osimhen továbbá szerda reggelre virradóan minden olyan bejegyzést törölt az Instagram-oldaláról, ami a Napolival kapcsolatos, így egyre többen gyanítják, hogy a történtek végleg tönkretették a kapcsolatot a klub és a tavaly gólkirályi címet is szerző sztárja között.

Ajánlataink