A Fradi is egy lehetőség: már a télen ott akarja hagyni a klubját a magyar válogatott focista

2023.09.27. 09:13

Nyáron nem sikerült, télen újra megpróbálkozna a klubváltással Callum Styles, az angol harmadosztályban szereplő Barnsley magyar válogatott labdarúgója.

A 23 éves futballista az M1 aktuális csatornának elárulta, a nyáron gyakorlatilag mindenben megállapodott a Watforddal - ahol korábbi trénerével, Valérien Ismaellel dolgozhatott volna együtt -, a Barnsley azonban túl sok pénzt kért érte, és

ekkor már nem is volt lehetősége más opció után nézni, így például a Ferencvárosba való lehetséges igazolása is meghiúsult.  

"Úgy érzem, magasabb szinten kellene futballoznom. Ehhez most a pályán kell elsősorban bizonyítanom" - jegyezte meg Styles, aki szerint a téli átigazolási idényben vélhetően könnyebben válthat majd, hiszen ekkor már csak 18 hónap lesz hátra a szerződéséből, és így talán kisebb összegért is elengedné jelenlegi munkaadója.

Callum Styles akár a Fradinál is kiköthet télenForrás: Twitter/Barnsley FC

A középpályás - aki nagyon szeretné már megszerezni első gólját a nemzeti csapatban is - elárulta, egyeztetett Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, az olasz szakember pedig arra bíztatta, továbbra is teljesítsen jól a Barnsleynál, és ha a válogatottban is kitart a jó forma, akkor ez segíthet rajta.

A válogatottról szólva Styles elmondta, óriási álma válna valóra azzal, ha kijutna a gárda az Európa-bajnokságra, erre pedig szerinte az együttes jelenlegi formája, és a csapatot körülvevő hangulat miatt is óriási az esély.

Ajánlataink