Nagyképűen nyilatkozott Mourinho a Roma újabb borzalmas veresége után

2023.09.29. 17:45

Az AS Roma csütörtök este 4-1-re kikapott a Genoa otthonában, így hat forduló után csupán a 16. helyen áll a Serie A-ban. José Mourinho a mérkőzés után elismerte, hogy rosszul kezdték a szezont, de azért hozta a szokásos formáját és hencegni kezdett.

Az olasz bajnokságban topcsapatnak egyáltalán nem mondható Genoa csütörtök este kivégezte a Romát, Mourinho együttese 4-1-es vereséget szenvedett idegenben. A fővárosiak hat forduló után mindössze a 16. helyen állnak, amely a csapat és a portugál edző számára is történelmi mélypont.

A kétszeres BL-győztes tréner a mérkőzés után beismerte a kudarcot, ugyanakkor a szokásos stílusában saját magát is bálványozta.

"Igen, így van, ez minden idők legrosszabb idénykezdete a Romának, sőt, nekem is mint vezetőedzőnek. Ugyanakkor az is igaz, hogy ha én nem vagyok, akkor a Romának sosem lett volna esélye arra, hogy egymás után két európai kupadöntőt játsszon" -számolt be a Nemzeti Sport Mourinho reakciójáról.

A portugál tréner 2022-ben a Romával megnyerte a Konferencia-ligát, tavaly pedig Európa-liga-döntőig jutott, amelyet a Puskás Arénában emlékezetes meccsen veszített el 11-esekkel a Sevilla ellen.

Ajánlataink