Szoboszlairól újabb zseniális dalt írtak a Liverpool szurkolói - videó

2023.09.29. 18:11

A héten megszerezte második gólját a Liverpool színeiben a magyar válogatott Szoboszlai Dominik, akinek a tiszteletére ismét egy dalt írtak az angol csapat szurkolói.

Szoboszlai a nyáron igazolt Liverpoolba, alig néhány hónap alatt pedig abszolút meghódította Angliát és gyorsan közönségkedvencé vált az Anfield Roadon. A magyar válogatott csapatkapitánya szerdán csereként beállva elképesztő bombagólt lőtt a Leicester City elleni Angol Ligakupa-mérkőzésen, ami végül a vörösök győzelmét jelentette. Szoboszlai újabb hőstette után az egyik Liverpool szurkoló egy fülbemászó dalt írt a középpályásról, amelyet Don McLean American Pie című slágere ihletett.

És a fordítás: "Szóval, az én, én Szoboszlai Dominikom, Magyarországról jött, és vele a Vörösök ismét k*rvára szárnyalni fognak. Mint a régi szép időkben, amikor Bill Shankly még élt, énekeljük azt, hogy ő az én Szoboszlai Dominikom, ő az én Szoboszlai Dominikom".A 22 éves magyar középpályásról korábban már több fülbemászó dal is született, többek között a legendás Whitney Houston egyik legnagyobb slágerének, az I Wanna Dance With Somebody című zeneszámnak a dalszövegét is átköltötték a szurkolók, illetve Harry Styles Watermelon Sugar című dalának egy részletét írták át Szoboszlai tiszteletére.

Ajánlataink