Újabb fordulat a Manchester United sztárfocistájának bántalmazási ügyében

2023.09.29. 17:17

A Manchester United közleményben jelentette be a hivatalos oldalán, hogy a családon belüli erőszakkal vádolt brazil futballista, Antony ismét látogathatja a csapat edzéseit.

Antonyt korábban több nő is erőszakkal vádolta meg, köztük a barátnője, aki fel is jelentette. Emiatt az angol együttes szeptember elején eltiltotta a játékost az első csapat keretétől, így a brazil szélső nem is tért vissza a válogatott szünet után. Pénteken azonban újabb fordulatot vett az ügy, ugyanis a klub úgy határozott, hogy a 23 éves támadó ismét csatlakozhat Erik ten Hag együtteséhez és részt vehet az edzéseken.

Úgy döntöttünk, visszatérhet és folytathatja az edzéseket, pályára is léphet, miközben nyomozás folyik ellene, s melynek során szorosan együttműködik és segíti a hatóságokat, mind az Egyesült Királyságban, mind Brazíliában" – áll a klub közleményében.

Az Angliába hétfőn visszatérő labdarúgó egyébként csütörtökön önként ment el a manchesteri rendőrségre, ahol ezúttal is tagadta a vádakat, nem tartóztatták le és még csak vádat sem emeltek ellene.

A The Sun információi szerint azonban Antony csak szombaton áll ismét edzésbe, a hétvégi Crystal Palace elleni bajnokin pedig nem fog még pályára lépni.

Ajánlataink