Ezt mondta a Fradi focistája a hatalmas bombagóljáról

2023.09.30. 19:58

A címvédő Ferencváros rendkívül magabiztos, 6-1-es győzelmet aratott az MTK otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati játéknapján. A 222. örökrangadó után a zöld-fehérek negyedik, egyben legszebb találatát szerző Henry Wingo nyilatkozott az M4 Sport kamerái előtt.

A Ferencváros a második félidő derekánál eldöntötte a meccset, ráadásul nem is akármilyen találattal, Henry Wingo a saját térfelén szerzett labdával megiramodott, majd 25 méterről hatalmas gólt lőtt a bal felsőbe. Az amerikai védő a meccs után elárulta, hogy véleménye szerint ez volt pályafutása legszebb találata. A bombagólt ide kattintva nézheti meg.

"Nagyon boldog vagyok, hogy a csapat nagyon jól játszott. Nem úgy kezdtünk, ahogy szerettünk volna, de utána, ahogy reagáltunk és domináltunk az egész mérkőzésen, arra nagyon büszkék lehetünk. Mindenképp úgy érzem, hogy ez volt pályafutásom egyik, ha nem a legszebb gólja, remélem, hogy lesznek még hasonlók a jövőben. Szerintem már a mérkőzés előtt sem volt gond a magabiztossággal, nem számítottunk ilyen nagyarányú győzelemre, de ez a 6-1-es eredmény biztosan ad majd még hozzá a magabiztosságunkhoz a csütörtöki Konferencia-liga meccs előtt" – fogalmazott a Fradi védője.

Ajánlataink