Eltilthatják Szoboszlai Dominik világbajnok csapattársát

2023.10.02. 16:42

Sajtóhírek szerint a Liverpool középpályása, Alexis Mac Allister eltiltásra számíthat, miután a közösségi médiában megkérdőjelezte a bíró pártatlanságát.

Nagy vihart kavart, hogy 0-0-s állásnál les miatt érvénytelenítették a hétvégén a Liverpool gólját a Tottenham elleni rangadón. Mint utólag kiderült, Luis Díaz gólja szabályos volt, ám a hiba elismerése nem befolyásolta a végeredményt.

Szoboszlai Dominik világbajnok csapattársa, Alexis Mac Allistert a meccs után egyértelműen kijelentette, hogy a játékvezető folyamatosan ellenük ítélt. A Tottenham argentin védője, Cristiano Romero egy képet osztott meg az Instagramon, honfitársa viszont nem tudta visszafogni magát, és a következőket írta:

Könnyű úgy, ha 12-en vagytok a pályán" - utalt arra McAllister, hogy Hooper játékvezető nem volt pártatlan a meccsen. Erre a kommentre reagált Romero is, aki csak annyit fűzött hozzá: "Sírj otthon".

Ugyan a kommentet mindkét játékos azóta törölte a közösségi médiában, de az ügyben vizsgálat indult, a hírek szerint pedig az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) dönthet úgy, hogy több meccses eltiltással szankcionálja a Liverpool középpályását, amiért elfogulatlansággal vádolta meg a bírót.

Ajánlataink