Vágólapra másolva!
A Cornexi-Alcoa-HSB Holding nőikézilabda-csapata játékosainak vírusos megbetegedése miatt kérte a Csömöri KSK vezetőségétől, halasszák el a szerdai Magyar Kupa mérkőzést. A kérést a csömöriek elutasították, így a fehérvári játékosok egészségi állapota dönti el, hogy ki kerül az utazó keretbe.

"Egy vírusos betegég számos játékosomat ágynak döntötte, ezért kértük ma a Csömörtől a szerdai Magyar Kupa-mérkőzés elhalasztását. Hétfőn heten hiányoztak az edzésekről láz miatt, és ma egy újabb játékosom dőlt ágynak. Vasárnap a Ferencváros elleni találkozóra már el sem utazott Vaszari Virág, és a mérkőzés szünetében belázasodott egy további játékosom, akit a második félidőben ezért nem is játszathattam.

Úgy gondolom, hogy a fair play szellemében elvárható lett volna a csömöri vezetőktől, hogy ebben a rendkívüli helyzetben akceptálják a kérésünket. Természetesen tudomásul vesszük a döntésüket, annak ellenére, hogy az utazás és a mérkőzés a játékosok ilyen állapota mellet káros kihatással lehet az egészségükre, és hátráltatni fogja a felépülésüket. Természetesen csak azokat a játékosokat fogom szerepeltetni, akik vállalni tudják a játékot" - nyilatkozta az esetről Vura József, a Cornexi vezetőedzője.

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének párosítása:
Csömör KSK - Cornexi-Alcoa HSB Holding
Hajdúnánás Termál SC - Nagyatádi NKK
Exclusive Change-Vasvár - Kiskunhalas NKSE
Debreceni VSC - Hódmezővásárhelyi NKC SE
VKLSE Győr -Vasas-INVITEL
Ferbonex-Gyulai SE - Dunaferr NK
City-Line Békéscsabai ENKSE - Budapest Bank FTC
Győri Audi ETO KC - Váci NKSE.