Vágólapra másolva!
Az első mérkőzéseken elért eredmények, illetve az azokon mutatott játék alapján többnyire kedvező helyzetből várhatják a hétvégi visszavágókat az európai nőikézilabda-kupákban még versenyben lévő magyar csapatok: akár mind a négy alakulat továbbjuthat.

A Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO KC az első felvonáson 28-22-re nyert a vendég norvég Larvik ellen, de a különbség akár a duplája is lehetett volna, a hazaiak ugyanis összesen hat büntetőt rontottak.

A BL-ből csoportharmadikként a KEK-be átkerült Budapest Bank-FTC közel állt a győzelemhez a GOG Gudme otthonában, a dánok csak eredményes hajrával, időntúli büntetővel hozták 29-29-re a találkozót.

A norvég Byaasen Trondheim és az Asztrahán pénteken és szombaton Oroszországban bonyolítja le a két találkozót. Az első meccsen, amelyen a Byaasen számított vendéglátónak 30-28-as norvég siker született.

Az EHF-kupában a Debrecen-Aquaticum jó második félidei teljesítményének köszönhetően csupán kétgólos hátrányt (26-24) szedett össze idegenben az ugyancsak dán Ikast Bordinggal szemben. A Dunaferr ugyanakkor hat góllal (34-28) kapott ki a spanyol Elda Prestigio vendégeként, ehhez azonban nagymértékben járult hozzá, hogy sok kiállítást ítéltek Ferlingék ellen.

A magyarok hétvégi programja, negyeddöntők, visszavágók,
BL:
Larvik HK (norvég) - Győri Audi ETO KC, vasárnap 16.15 (az első mérkőzésen: 22-28)

KEK:
Budapest Bank-FTC - GOG Gudme (dán), szombat 16.15 (29-29)

EHF-kupa:
Dunaferr - Elda Prestigio (spanyol), vasárnap 17.00 (28-34)
Debrecen-Aquaticum - Ikast Bording (dán), vasárnap 18.00 (24-26)

Az elődöntők sorsolását kedden 11 órakor tartják Bécsben.