Vágólapra másolva!
Imre Vilmos váltja Kovács Péter vezetőedzőt a Dunaferr nőikézilabda-csapatának kispadján. A férfi együttestől érkező szakember három évig irányítja az együttes szakmai munkáját. A férfiaknál Kiss Szilárd lesz a szakvezető.

A Dunaferr nőikézilabda-csapata egy hete jelentette be, megválik addigi edzőjétől, Kovács Pétertől. Csütörtökön kiderült, hogy helyére a férfiakkal bajnoki bronzérmet szerző Imre Vilmos ül majd le.

A szakmai munkát irányító stáb pontos összetétele még nem ismert, az azonban biztos, hogy fiatal dunaújvárosi szakemberrel hároméves szerződést kötött a vezetés.

"Imre Vilmossal kölcsönösen jól ismerjük egymást, hiszen csapataink évek óta egy helyszínen, egymást váltva edzenek, játszanak. Szeretnénk, ha hasonlóan színvonalas munkát végezne, mint tette azt a férfi szakágban. Átalakuló együttesünknek éppen olyan szakmailag és pedagógusként is kiváló tulajdonságokkal rendelkező szakvezetőre van szüksége, mint Vili" - fogalmazott a csapat honlapján Sáriné Kocsis Erzsébet, a Dunaferr társügyvezetője.

A férfiaknál a távozó Imre helyét Kiss Szilárd foglalja el, a szakember szerződése két évre szól.