Vágólapra másolva!
A magyar csapatok közül csak a PLER-Airport bosszankodhat az európai kézilabdakupák keddi bécsi sorsolása miatt. A férfi KEK-ben érdekelt fővárosi gárda a szlovén Trimo Trebnjét kapta ellenfélnek a 2. körben. Az EHF-kupában a DKSE-Airport Debrecen egy belga-holland párharc győztesével mérkőzhet majd a 32 közé jutásért. A női EHF-kupában a székesfehérvári Cornexi-Alcoa-Auto Bahn egy belga csapattal, míg a Dunaferr egy luxemburgi és egy azeri klub csatájának továbbjutójával találkozik a 32 közé kerülésért. 

A férfi és női Bajnokok Ligájában már korábban sorsoltak.

A magyar csapatok sorsolása:
Férfiak
BL: A Pick Szeged a szlovén Gorenje Velenje, a bonyák Boszna Szarajevo, valamint a szerb Crvena zvezda és a fehérorosz Meskov Breszt párharc győztesével akot csoportot. Az MKB Veszprém a szlovén Pivovarna Lasko, a német Gummersbach, valamint az izlandi Valur Reykjavik és a litván Panevezio Viking Malt párharc győztesével került egy kvartettbe. A csoportmérkőzéseket szeptember 26. és november 25. között rendezik. Az első két helyezettek a legjobb 16 közé jutnak, a csoportharmadikok átkerülnek a KEK nyolcaddöntőjébe.

KEK: a 3. körbe jutás, játéknapok: szeptember 29/30. és október 6/7.: Trimo Trebnje (szlovén) - PLER-Airport

EHF-kupa: a 32 közé jutásért, játéknapok: szeptember 29/30. és október 6/7.: DKSE-Airport Debrecen- a belga Tongeren és a holland Kras Volendam párharc győztese a Dunaferr a következő körben csatlakozik a mezőnyhöz

Nők:
BL: A Győri Audi ETO KC a 16 közé jutásért találkozik szeptember 28-án a szlovák Michalovcével, 29-én egy selejtezőből felkerülő együttessel és 30-án a francia Metz csapatával egyaránt Győrben. A Budapest Bank-FTC alanyi jogon tagja a 16-os főtáblának, ahol egy selejtezős gárda, a montenegrói Buducnost Podgorica és a dán Viborg lesz a csoportellenfele október 24. és 2008. január 13. között.

KEK: a DVSC-Aquaticum a következő, a 16 közé jutásért rendezendő körben csatlakozik a mezőnyhöz

EHF-kupa: a 32 közé jutásért, játéknapok: szeptember 29/30. és október 6/7.: A luxemburgi Diekirch és az azeri Garadag Baku párharc győztese - Dunaferr Cornexi-Alcoa-Auto Bahn - Vise (belga)