Vágólapra másolva!
Bejutott ugyan a legjobb négy közé az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata a Magyar Kupában, ám az Ózdon elért 44-23-as siker áldozatokat is követelt. Megsérült ugyanis a csapat két légiósa, Zarko Markovic és Jevgenyij Lusnyikov is.

A jobbátlövő Zarko Markovic egy lövést követően rosszul érkezett le és kifordult a bokája. A röntgen szerint részleges bokaszalag-szakadása van, várhatóan két hét múlva állhat újra edzésbe.

Jevgenyij Lusnyikov sérülése súlyosabb, a kézközépcsont-sérülést szenvedő belső védőt Dr. Mahunka Zsolt csapatorvos meg is operálta, rögzítette a csontot. A kézilabdás legalább három hétig nem léphet pályára.

"Zsenya bal kezén hármas, darabos kézközépcsont-törést szenvedett. Megoperáltuk, csavarokkal, lemezekkel illesztettük össze a sérült csontot.. Az edzéseket várhatóan két hét múlva kezdheti el - mondta a Veszprém Kézilabda Fan Club érdeklődésére Dr. Mahunka Zsolt.

Horvát lapértesülések szerint Veszprémbe tart a csáktornyai Marko Bagaric. A PP Cakovec 23 éves balátlövőjéről Dr. Magyarády Péter, az MKB Veszprém gazdasági és operatív elnöke annyit mondott a veszprémi Naplónak, valóban megnézték az edzőmeccsen a játékost, de nincs döntés arról, hogy leigazolják-e.

Azt is aláhúzta, bár megjelentek olyan hírek, hogy Gál Gyulát többen is vinnék, a beállósnak 2009-ig szerződése van, s egyáltalán nincs napirenden, hogy eligazolna Veszprémből.