Vágólapra másolva!
Gheorghe Tadici kivételesen nagyra tartja a magyar kézilabdázókat, nem véletlen, hogy több klasszist is szeretne csapatába csábítani. A hírek szerint az Oltchim Rimnicu Vilcea szakvezetője mesés ajánlatot tett egyik válogatott játékosunknak, Szűcs Gabriellának.

A zuhanyhíradó szerint mesés ajánlattal csábítja Szűcs Gabriellát az Oltchim Rimnicu Vilcea nőikézilabda-csapata. A hír nem meglepő, Gheorghe Tadici szinte minden esztendőben megteszi a maga ajánlatát, tavaly júliusban például már több román lap kész tényként írta, hogy a Debrecen átlövője a román csapat játékosa lesz.

Érdeklődésünkre Dobrai Zoltán, a játékos hivatalos honlapjának szerkesztője elmondta, Szűcs egyelőre még vár, s csak később dönt, hiszen nemcsak a Vilcea szeretné megszerezni, de szinte minden magyar élklub hívja. A Debrecen konkrétan még senkivel nem tárgyalt, ráadásul Szűcs számára a hajdúsági város különös fontossággal bír: oda jár egyetemre, ott vett lakást, ott él a családja.

Forrás: EPA

Információnk szerint a csapat másik válogatott átlövője, Benyáts Beatrix Dánia felé kacsingat, az esetleges északra szerződés nem is lenne meglepő, hiszen korábban szerepelt már az Aalborg és a Team Esbjerg csapataiban.