Vágólapra másolva!
Bár még kétéves szerződés köti a Budapest Bank-FTC nőikézilabda-csapatához, szinte biztos, hogy nyáron távozik Zsiga Gyula vezetőedző. A szakember az [origo] kamerája előtt elmondta, arra vár, hogy aláírja a klubvezetés a közös megegyezésre vonatkozó papírt. Ajánlatot még nem kapott, egyelőre az előtte álló másfél hónapra szeretne koncentrálni.

"Két évig még érvényes szerződésem van a klubbal. Volt egy közös álláspontunk a Maglódi Lajos ügyvezetővel, felajánlottam a közös megegyezéssel történő szerződésbontást, most várom, hogy a papír aláíródjon. Ha ez megtörténik, nem én leszek az edző itt jövőre" - nyilatkozta az [origo]-nak Zsiga Gyula, a Budapest Bank-FTC vezetőedzője.

"Amit a klub szeretne, nem egyezik az én elképzelésemmel. Biztos, hogy a szponzorációs rész egy ilyen csapatnál nélkülözhetetlen dolog. Köztudottak a problémáink, motiválni még lehet, de nagyon nehezen."


Információnk szerint a csapat szinte minden játékosának van ajánlata, de egyelőre mindenki kivár. Amennyiben viszont nem születik megoldás és megegyezés, s gyakorlatilag senki sem marad, akkor jövőre csupán élvonalbeli középcsapat lehet a Népligetben.

S akkor lehet építeni arra a fiatal, tehetséges garnitúrára, amely - Zácsik Szandrával kiegészülve - kedden legyőzte a Róth Kálmán irányította Győrt az Országos Ifjúsági Kupa elődöntőjében (33-31).