Vágólapra másolva!
Keresztszalag-szakadást szenvedett az MKB-Veszprém férfikézilabda-csapatának beállósa, Gál Gyula, akit pénteken műtenek, így biztosan nem játszhat az idény hátralévő részében.

A kezi.hu információja szerint a játékos már a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen is fájlalta térdét, ám csupán kedden derült ki, hogy keresztszalag-szakadása van.

A válogatott beállóst pénteken műti meg Hangody László professzor, várhatóan 5-6 hónapot kell kihagynia, így nem léphet pályára a hétvégi Magyar Kupa-döntőben, illetve a bajnoki rájátszásban sem, de a válogatottnak is nélkülöznie kell a júniusi Eb-selejtezőkön.

Marian Cozma tragikus halála után a bakonyi klub beálló-poszton kritikus helyzetbe került, a Bajnokok Ligájába is benevezte az addig kevés lehetőséget kapó Uros Vilovskit, ám a mérkőzések nagy részén Gál szerepelt a csapatban.

"Vilovski mellett rendelkezésünkre áll Lusnyikov, aki képzett beálló, valamint Lapcevic is bevethető ezen a poszton. Ha igazolnánk is új játékost, játékengedélyt már nem kaphat erre a szezonra" - nyilatkozta Mocsai Lajos vezetőedző.

A pletykák szerint nyáron érkezhet Renato Sulic, a Celje horvát beállósa, akit 2004-ben egyszer már szerződtetett a Veszprém, ám akkor súlyos autóbalesete miatt egy mérkőzésen sem léphetett pályára a magyar együttes színeiben.