Vágólapra másolva!
A kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzéseket közvetítő televíziós társaság pénteki döntése nyomán továbbra is a Viasat3 csatornán lesznek láthatóak a női és férfi BL-meccsek.

A komoly nézői elégedetlenség és a klubok negatív reakcióinak hatására a Viasat Magyarország megváltoztatta két nappal ezelőtti elhatározását, így egy BL-mérkőzés sem kerül át október 3-tól a TV6 csatornára, azokat továbbra is a Viasat3 közvetíti - írja a BL jogaival rendelkező EHF Marketing GmbH és a Viasat Magyarország közös közleménye.

A két fél bízik az eddig sikeres együttműködés folytatásában, már csak azért is, mert a nagy érdeklődés miatt "az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) számára kulcsfontosságú a magyar piac mind a női, mind pedig a férfi BL-sorozatot tekintve".

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) csütörtökön jelezte, hogy rendkívül sajnálatosnak tartja a tervezett csatornaváltást, és az érintett klubok - férfi részről az MKB Veszprém és a Pick Szeged, női részről pedig a Győri Audi ETO KC és az FTC RightPhone - vezetőségével egyetértésben bízik abban, hogy a Viasat Magyarország felülvizsgálja a döntést. A pénteki módosítással visszaállt a korábbi rend.