Vágólapra másolva!
Új, önálló, hivatalos honlapja van az MKB Veszprém Kézilabda Clubnak. Dr. Magyarády Péter, az egyesület gazdasági és operatív elnöke az olvasókhoz írt köszöntőjében azt nevezte a legfontosabb célkitűzésnek, hogy a honlap megjelenésében és tartalmában is méltó legyen az MKB Veszprém KC eredményességéhez, a magyar és nemzetközi kézilabda élvonalában kiharcolt helyéhez és elismertségéhez.

A szerkesztők szándéka a honlap tartalmának naprakész frissítése, csakúgy, mint az, hogy a hivatalos információk elsőként mindenki számára itt váljanak elérhetővé. Lényeges a többnyelvűség, fontosnak tartják, hogy Európa, a nemzetközi kézilabdavilág is folyamatosan és egyszerűen tájékozódhasson a klubról. A magyar és angol nyelven közzétett lényeges információk a közeljövőben németül is olvashatók lesznek.

Az egyes rovatok kialakításánál figyelembe vették a korábbi tapasztalatokat és a szurkolók-szponzorok már ismert javaslatait és igényeit, és természetesen a honlap folyamatos fejlesztésére törekszenek, amihez kérik az olvasók észrevételeit és javaslatait.

Az új honlap a www.mkbveszprem.eu címen érhető el.