Vágólapra másolva!
A montenegrói Vijesti információja szerint a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapata kétéves szerződést kötött a Buducnost Podgorica válogatott jobbszélsőjével, Jovanka Radiceviccsel. A hírt a játékos megerősítette a lapnak.

A visszavonuló szlovák Katarina Mravíkova helyére montenegrói szélsőt szerződtetett a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapata. A montenegrói Vijesti napilap online kiadásának információja szerint Jovanka Radicevic, a Buducnost Podgorica válogatott játékosa kétéves szerződést írt alá.

"Ez egy nagy kihívás számomra, nagyon szeretném magam kipróbálni külföldön" - mondta a lapnak Radicevic. "Vannak céljaim az életben, kedvelem az új kivívásokat. És most kaptam egy jó ajánlatot egy kiváló csapattól."

A 24 éves szélső elmondta, nehéz lesz elhagynia nyolc év után Podgoricát és Európa legjobb közönségét, ezért mindent elkövet, hogy az idei szezon történelmi legyen. A Buducnost - hasonlóan a Győrhöz - bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe és a fináléba kerülésért a norvég Larvikkal meccsel majd.

Dragan Adzic edző szerint nagy veszteség csapata számára Radicevic elvesztése. "Ez az ő döntése volt, sok sikert kívánok neki, mert megérdemli" - mondta, hozzátéve, ez is azt bizonyítja, hogy a klub költségvetése messze elmarad a legtöbb komoly európai klubéhoz képest.

A Győr korábban már megegyezett a norvég Heidi Lökével, illetve információnk szerint már októberben aláírt a Ljubljana szerb légiósa, Andrea Lekic is, ám ezt egyik fél sem erősítette meg.