Vágólapra másolva!
Nagy László szerint visszalépése óta nem történt olyasmi a férfikézilabda-válogatottnál, ami megváltoztatta volna a véleményét.

A Barcelona átlövője a Nemzeti Sportnak adott interjújában emlékeztetett rá, hogy a nyári szabadsága alatt baráti hangulatú megbeszélésen találkozott Vetési Ivánnal, a Magyar Kézilabda Szövetség júniusban megválasztott elnökével, és jelezte neki, hogy elhatározásában nem történt változás.

"Végül azzal váltunk el, hogy az ősszel újra leülünk beszélgetni, ám konkrét időpontról nem állapodtunk meg" - fogalmazott Nagy, hozzátéve, hogy reméli, a szövetségben és a sportágban tervezett változások kedvezően hatnak majd a magyar kézilabdára.

Az együttes korábbi csapatkapitánya legutóbb 2009. június 21-én, a Szlovákiában 30-19-re megnyert Eb-selejtezőn lépett pályára a nemzeti együttesben, azóta viszont különféle indokokkal rendre távol maradt. Hivatalosan idén február 10-én jelentette be, hogy nem kíván a magyar válogatottban szerepelni, amíg az általa felvetett gondok - például a sportolók napidíja és biztosítása körüli problémák - meg nem oldódnak.