Vágólapra másolva!
Horvát források szerint a Veszprém férfikézilabda-csapatával tárgyal Ivano Balic, a horvát válogatott és a CO Zagreb olimpiai és világbajnok irányítója, akit 2003-ban és 2006-ban is a világ legjobbjának választottak.

Az Index.hr információja szerint a pénzügyi nehézségekkel küzdő CO Zagreb férfikézilabda-csapata jelentős strukturális átalakításra készül, így várhatóan a több kulcsjátékos is távozik majd.

Az biztos, hogy a védekező specialista Jakov Gojun a spanyol Atlético Madridban folytatja, Marin Sego a lengyel Wisla Plockhoz szerződött, Manuel Strlek a lengyel Kielcéhez készül, de távozhat Zlatko Horvat, Ljubo Vukic és Ivano Balic is.

Az olimpiai és világbajnok irányító, akit 2003-ban és 2006-ban is a világ legjobbjának választottak még mindig komoly pénzt keres, annak ellenére, hogy a gazdasági válság hatására belement már egyszer a fizetéscsökkentésbe.

A lap szerint a Veszprém érdeklődik iránta, és miután jó barátságot ápol Renato Suliccsal, a magyar bajnok beállósával, lehet is valóságalapja az esetleges tárgyalásnak. Balic a horvát fővárosban tanuló fia miatt elsősorban Zágrábban szeretne maradni, de amennyiben a klub kevés pénzt ajánl neki, akkor elfogadhatja a Veszprém ajánlatát.

A Sportske Novosti és a Hrsport.de szerint a Zagreb a Kiel elleni BL-negyeddöntő visszavágója után teszi meg ajánlatát, amennyiben az Balicnak nem megfelelő, akkor tárgyalhat a Veszprémmel, illetve a Hamburggal.