Vágólapra másolva!
Megnyerte a spanyol bajnokság utolsó mérkőzését a Barcelona férfikézilabda-csapata, így aranyérmet szerzett a 2011-12-es idényben. A Torrevieja elleni tízgólos sikerből Nagy László három találattal vette ki részét, meg nem erősített hírek szerint akár már hétfőn csatlakozhat a magyar válogatotthoz.

Eredmény, Asobal, 30. forduló:
Barcelona - Torrevieja 38-28

Győzelmével a Barcelona lett a bajnok, Nagy László három gólt szerzett. A találkozó végén még a pályán készített vele gyors interjút a spanyol tévé, de a jobbátlövő csak annyit mondott, nagyon örül az aranynak, nehéz bajnokság volt, de jövőjét firtató kérdésre nem válaszolt.

Meg nem erősített hírek szerint a jövő hét elején kiderülhet, az átlövő csatlakozik-e a világbajnoki selejtező, illetve a londoni olimpia előtt álló magyar válogatotthoz. A szövetség vezetői egyelőre nem nyilatkoznak, Vetési Iván elnök annyit mondott, hogy ha lesz bejelenteni való, akkor megteszik azt.

A válogatott kerettagok egyöntetűen úgy foglaltak állást, hogy ők most a vb-selejtezős felkészüléssel foglalkoznak, akárcsak Mocsai Lajos szövetségi kapitány.

A Delmagyar.hu értesülése szerint ugyanakkor az átlövő hétfőn edzésre jelentkezik a válogatott veszprémi edzőtáborában.

Nagy László három évvel ezelőtt játszott legutóbb a magyar válogatottban, és közel állt ahhoz, hogy a jövőben a spanyol nemzeti csapatot erősítse. Egy hónappal ezelőtt azonban jelezte a Barcelona vezetőinek, hogy visszatér Magyarországra, és nem tette le a megadott határidőig a spanyol állampolgársági esküt, így a londoni olimpián a spanyol válogatottban biztosan nem játszik.