Vágólapra másolva!
Lőw Andreának tavaly nyáron egy emlékmeccsen elszakadt az Achillese, hónapokig gipszben volt a lába, emiatt felszedett magára pár kiló felesleget. A volt válogatott kézis ezek után tizenkét hét alatt újra jó formába került, úgy, hogy közben nem koplalt egy percet sem.

A Vasas és a Cornexi egykori sokszoros válogatott balszélsője, Lőw Andrea 2005-ben EHF-kupát nyert, stabil tagja volt Mocsai Lajos válogatottjának.

Tavaly nyáron egy emlékmeccsen elszakadt az Achillese, hónapokig gipszben volt a lába,

ezalatt felszedett magára pár kiló felesleget.

"Andi pár éve járt hozzám edzeni, de külföldre költözése miatt elszakadtak az útjaink, és az edzések abbamaradtak. 2015 nyarán megkeresett, és én

Sőt, a képek magukért beszélnek" - írta a Facebookon Besze Edina személyi edző.

"Tizenkét hét diéta alatt sikerült tíz kilót fogynia, úgy, hogy nem koplalt egy percet sem. Folyamatosan kontrolláltam az étrendjét, hétről hétre alakult, változott a külseje. Heti három súlyzós és hat kardioedzése volt, amit becsülettel megcsinált. Előtte sem táplálkozott helytelenül, nem fogyasztott zsíros ételeket, de azért, amit megkívánt, azt bűntudat nélkül megette - és a mozgásmentes időszak sem a javát szolgálta" - folytatta a vb-ezüstérmes fitneszedző.

Forrás: Besze Edina / Facebook

"Szerencsére a teste nagyon jól reagált az edzésre és a diétára - biztos vagyok benne, hogy a sportmúltja miatt. A hosszú, hat-hét órás kézilabdaedzések, edzőtáborok megalapozták a masszív erős csontozatot, izomzatot, akaraterőt."

"Külön kiemelném, hogy Andinak családja van, vagyis nekik - a diéta alatt - külön főzte és csomagolta a nem éppen diétás ételeket. Aki diétázott valaha, tudja, milyen érzés. Kivéve, ha van egy célod, mert akkor abból nem lehet kizökkenteni. Lehetetlen. Minden agyban dől el. Kell egy cél, ami vezérel, és az akaraterő, ami mindenkiben van. A diéta nem egyenlő a koplalással. Sőt, akkor leszel sikeres a fogyásban, ha 3-4 óránként eszel minőségi tápanyagot.

és mindent felfal, amit lát. Nem beszélve számos krónikus betegségről, ami a helytelen táplálkozás miatt kialakulhat: például cukorbetegség, gyomorfekély, bélgyulladás. A tükör pedig a visszajelzés. Hétről hétre jobbnak látod magad, ami még jobban motivál, sőt ezt mások is észreveszik, ami még több pluszerőt ad" - részletezte az egyes szervezeteknél vb-ezüstig és vb-bronzig jutó Besze Edina.