Nomme JK Kalju Nomme JK Kalju

Európa Liga - Selejtező

0
3

Tallinn (Észtország), Kadriorg staadion, 2017.07.13., 02:00

Fehérvár FC Fehérvár FC
KözvetítésCsapatok
92

Véget ért a mérkőzés. A Videoton háromgólos előnnyel várhatja a Kalju elleni visszavágót. Kisebb csoda kellene az észt csapat továbbjutásához. 

91

Marko Scsepovics magabiztosan értékesített tizenegyese

90

Alidor 30 méterről megeresztett bombája zúgott el a Videoton kapuja fölött

88

Egy baloldali beadás után a frissen beállt Mirko Maric előzte meg védőjét és fejelt nyolc méterről, de nem találta el a kaput

87

Hadzic szabálytalankodott kétszer két percen belül. A második után megkapta a sárga lapját.

84

Sidorenkov 30 méterről eleresztett szabadrúgását Kovácsik fogta magabiztosan

82
Csere le: Asmir Suljic
82

A harmadik cserelehetőségét is kihasználta a Videoton. Asmir Suljic helyére Mirko Maric érkezett.

79

Pátkai Máté csúszott oda hátulról egy észt játékosnak a kezdőkörben. A Vidi középpályása megúszta egy sárgával, de egy szót sem szólhatott volna, ha a piros lap villan.

78

Ismét cserélt a Videoton. Danko Lazovics helyére Barczi Dávid érkezett.

77
Csere le: Danko Lazovic
75

Cserélt a Videoton. A kétgólos Marko Scsepovics helyére Géresi Krisztián érkezett.

74
Szabadrúgás: Marko Scepovic
74
Csere le: Marko Scepovic
74

Ezúttal is Scsepovics állt a labda mögé, most nagy erővel a jobb felső sarkot célozta meg, a kapufa is besegített, de megvan a harmadik Vidi gól

73

Az észtek kapusa sárga lapot kapott.

73

Újabb tizenegyest harcolt ki a Videoton. Scsepovics kapott remek labdát Negótól, elhúzta Teles mellett, aki ezúttal is csak szabálytalanul tudta megállítani a Vidi támadóját. 

69
Csere le: Robert Kirss
69

Ismét cserélt a Kalju. Robert Kirss helyére Carlos Santos érkezett.

67

Ezúttal Subbotin került helyzetbe a jobbösszekötő helyén, de 14 méterről jócskán a jobb alsó mellé tüzelt

66

Majdnem szépített a Kalju. Egy jobb oldali szöglet után kavarodás alakult ki a Vidi tizenhatosán belül, a labda az orosz Valikaev elé került, aki nyolc méterről lőtt, de Kovácsik védeni tudott.

65

Kicsit alábbhagyott a mérkőzés irama. Az észt csapaton érezhető, hogy ennyi van benne. A székesfehérváriak pedig nem akarnak megszakadni.

64

Íme, Pátkai Máté szépségdíjas találata!

60
Csere le: Liliu
60

Cserélt a Kalju. Liliu helyére Tarmo Neemelo érkezett

55

Remekül kezdte a Videoton a második félidőt. A székesfehérváriak láthatóan önbizalomtól duzzadva futballozni. Úgy tűnik, már az első mérkőzésen el akarják dönteni a továbbjutást.

49

Újabb gólt szerezhetett volna a Videoton. Lazovics kevergetett a tizenhatos előterébe, majd a bal alsó sarok irányába tekert, de a labda pár centivel mellé ment

49

Vége az első félidőnek. A Videoton megérdemelten vezet egy félidő után. Marko Nikolic csapata növelhette is volna az előnyét, de ne legyünk telhetetlenek. Van még egy játékrész.

47
Szabadrúgás: Marko Scepovic
47

Marko Scsepovics állt a labda mögé, higgadtan a bal felső sarokba lőtt

46

Alig kezdődött el a második félidő, egyből tizenegyeshez jutott a Videoton. Nego kapott remek kiugartást, megtolta a kapus mellett, aki csak szabálytalanul tudta megállítani.

46

Az észtek kezdték a második félidő

45

A játékvezető négy percet hosszabbít az első félidőben.

43

Valikaev jobboldali beadására Kovácsik vetődött ki jó ütemben. Elsőre nem tudta megfogni a labdát, de másodszorra sikerült megkaparintania.

41

Scepovic kiugratása után Suljic került ziccerbe, de a Vidi bosnyák támadója éles szögből nem tudta átpörgetni a labdát a kivetődő kapus fölött.

35

A megsérült játékvezető helyére a negyedik számú spori, Luis Miguel Branco Godinho érkezett.

31

Joao Capela játékvezető a félpályánál összeütözött az észtek játékosával, Alidorral. A portugál spori nagyot kapott az állára, folyamatosan ápolják. Valószínűleg hordágyon kell majd elhagynia a pályát. 

29

Egyelőre az történik a pályán, amit a székesfehérváriak akarnak. Persze, egy második gól nem jönne rosszul az első játékrész lefújása előtt

25

Lazovics beadására ezúttal Vinícius érkezett, aki a felső kapufára bólintott. 

19

Nincs túl nagy iram. A Videoton most visszaállt, láthatóan átengedi a területet az észt csapatnak, bízva a gyors kontrákba. 

15

Lazovic jobb oldali szabadrúgására Stopira érkezett lendületből, de 7 méterről jócskán mellé fejelt.

13

Az utóbbi percekben a Videoton birtokolta többet a labdát. Úgy tűnik, a vezető gól megnyugtatta a székesfehérvári játékosokat.

8
Gól: Máté Pátkai
8

Pátka Máté góljával megszerezte a vezetést a Videoton! A szöglet után röviden fejelték ki a labdát a hazaiak, a székesfehérváriak játékosa mellel levette, majd 18 méterről, ráfordulásból a bal alsó sarokba tüzelt. 

8

Szolnoki mennt el a jobb oldalon, középre centerezett Scepovic irányába, de az utolsó pillanatban szögletre mentettek előlte.

6

Szakad az eső Tallinban, ez egyelőre meg is látszik a mérkőzés színvonalán. Mindkét csapat sok hibával játszik. 

3

Az észtek előtt adódott az első lehetőség: Kirss tört be balról a büntetőterületre, majd kiszorított szögből, öt méterről lőtt, de Kovácsik Ádám spárgázva hárítani tudott. 

1

A Videoton kezdte a mérkőzést

0

A második körben járunk, ahová a Videoton a máltai Balzan elleni 2-0, 3-3-as párharc uttán jutott el, míg az észtek a feröeri B36 elleni két 2-1-es sikerrel léptek be.

0

Kellemes délutánt kívánunk! A Nomme Kalju - Videoton párharccal megkezdjük két részes Európa Liga-közvetítésünket.