Balotelli alkotott: kezdő volt, de lekéste a meccset

648029467 Horizontal
Nice's Italian forward Mario Balotelli celebrates after scoring a goal during the French L1 football match Nice (OGCN) vs Caen (SMC) on March 10, 2017 at the Allianz Riviera stadium in Nice, southeastern France. / AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
Mario Balotellit a kezdőcsapatba nevezték a hétvégi Nantes–Nice (1-1) francia bajnoki mérkőzésen, mégis kétperces késéssel lépett pályára.

Történt ugyanis, hogy az olasz csatár annyira szorosra kötötte meg a cipőfűzőjét, hogy szorította a lábát. De egyedül nem tudta kifűzni, így segítségre volt szüksége.

Lucien Favre, a Nice vezetőedzője a mérkőzés után azt mondta, karrierje során még nem találkozott hasonló esettel. Hát igen, ha Mario Balotelli nem lenne, ki kéne találni.

Egy héttel ezelőtt a Paris Saint-Germain játékosával, Serge Aurier-vel történt hasonló. A kispadon ülő játékost annyira váratlanul érte, hogy pályára kell lépnie a meccsen, hogy összesen nyolc percig kellett készülődnie, mert nem viselte a szerelését.

A Nice meglepetésre sokáig vezette a francia bajnokságot, de az elmúlt hetekben visszaesett a harmadik helyre. A 30. forduló után a BL-negyeddöntős Monaco az éllovas, a második helyen a címvédő PSG áll.