Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona nem csak fociban erős, igyekszik minden sportágban a legjobbakat begyűjteni. A gátfutó Annimari Kortét, például Finnországból igazolták, és biztos, hogy nem csak a pályán fogja felhívni magára a figyelmet.

"Az atlétika ugyan nem foci, de azért az FC Barcelona neve itt sem hangzik rosszul" – írta ki Twitter-oldalára a 29 éves, 100 méter gátas Annimari Korte, amikor március végén aláírt a katalán klubhoz.

A finn gátfutó igen sokoldalú, hiszen a sport mellett foglalkozik újságírással is, nem mellékesen pedig művészettörténetből diplomázott (az alapképézést az amerikai Clemson Egyetemen, míg a mesterképzést a london St. Mary's Egyetemen szerezte meg). Északi lány létére délen szeret élni, Spanyolország előtt Portugáliában töltött hónapokat.

A szép szőke atléta persze nemcsak azzal van elfoglalva, hogy a közösségi oldalon posztoljon, hanem azzal is, hogy edzésekre járjon. De miután ezeket a videókat is feltölti a Twitterre, ezért nincs is más dolgunk, mint szemezgetni a jobbnál jobb képek és videók között.