Társoldalunk:

Világhírű modellel bulizott Dzsudzsák Balázs

2017.06.28. 08:40

A Blikk információja szerint a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs és a nemzetközi szinten is elismert modell, Palvin Barbi között folyamatosan forrt a levegő a soproni VOLT fesztiválon.

A fiatalok mindketten a Petőfi Zenei Díj átadójára érkeztek, a modell az év legjobb férfi előadójának, míg a futballista a legjobb együttesnek járó szobrocskát adta át a Halott Pénznek.

A díjakat ugyan külön adták át, azonban az est hátralévő részében Dzsudzsák Balázs és Palvin Barbi leheveredtek egy kanapéra, és el sem mozdultak egymás mellől a VIP részlegben. A párost intim pillanatban nem tudták lencsevégre kapni, mert ügyeltek rá, hogy rejtve maradjanak a szemek elől.

Dzsudzsák Balázs hajnalig mulatott Palvin BarbivalForrás: Rátkai Zsófia/Blikk

Palvint az utóbbi években számtalan ismert emberrel összehozta a sajtó:

a kanadai popénekes, a modellekkel előszeretettel randizgató Justin Bieber volt az első, akivel összeboronálták, főleg miután az szakított Selena Gomezzel, és sokat mutatkozott a magyar szépség oldalán.

A New Yorkban fotósként tevékenykedő SP-vel, azaz Éder Krisztiánnal is összehozták már, a két fiatal azonban leszögezte, hogy csak barátok.

Sokszor lehetett együtt látni a modellt a Forma–1-es világbajnok Lewis Hamiltonnal, számtalan közös fotót és videót töltöttek fel az Instagramra, sőt Barbi tavaly még a Monacói Nagydíjra is ellátogatott.