Társoldalunk:

Hihetetlenül szexi Ronaldo terhes barátnője bikiniben

2017.08.04. 16:28

A Real Madrid világklasszis játékosa, Cristiano Ronaldo jelenleg Ibizán nyaral a barátnőjével, Georgina Rodriguezzel. A sztárpárt ibizai jachton kapták lencsevégre a rajongók nagy örömére.

A portugál támadó kedveséről, 23 éves Georgina Rodriguezről már korábban lehetett tudni, hogy gyermeket vár, a spanyol hölgy öt hónapos terhes. A kínai turnéjáról nemrég visszaérkezett Ronaldo kettesben tölti a pihenőidejét Rodriguezzel, mivel a hírek szerint jelenleg a kisfiára és újszülött ikreire édesanyja vigyáz. A gyermekeit egyébként külön a világtól, és a béranyától is elzárva neveli a hétköznapokon.

A Real Madrid sztárjátékosa, Cristiano Ronaldo és a modell Georgina Rodriguez közös gyermeket várnakForrás: AFP/Michael Buholzer

A szabadidőt kihasználva a pár jachton pihen és élvezi a napsütést. A modell pedig, ha akarná, akkor sem tudná már eltakarni a világtól a kerekedő pocakját.

Rodriguez a spanyol Hola magazinnak adott interjúban ismerte el a napokban, hogy babát vár Cristiano Ronaldótól, akivel a közös érdeklődési körök miatt nagyon jól érzik magukat együtt. Ez pedig azt is jelentheti, hogy a portugál aranylabdás végleg

felhagyhat a béranya programokkal. objektum