Társoldalunk:

Sokallta a prosti árát a heti 180 ezer fontot kereső angol csatár

2017.08.06. 21:39

Raheem Sterling nem lesz büszke a Manchester City amerikai túráján, különösen a Los Angelesben mutatott teljesítményére, ahol a hajnalig tartó bulizást egy prostituált szolgáltatásainak igénybe vételével koronázta meg. De az örömlány kitálalt, és kiderült, hogy az angol korántsem viselkedett úriemberként.

Habár Pep Guardiola csapatának, a Manchester Citynek az amerikai túráján a Tottenham és a Real Madrid kapuját is bevette, mégsem fog szép emlékként visszagondolni Raheem Sterling a tengerentúlon töltött időkre. Mégpedig amiatt a sztori miatt, amit a The Sun szellőztetett meg.

Megírta az újság:

A bulvárlap információi szerint Houstonból Los Angelesbe megérkezve a játékosok azonnal hasznos időtöltés után néztek, és elindultak bulizni, aminek a végállomása egy sztriptízbár volt. Ezt már annak a lánynak írta meg WhatsAppon Sterling, akit még Angliában ajánlott a figyelmébe egy barátja.

A Sun által „egy 30 éves Kim Kardashian hasonmás”-ként jellemzett call girllel hosszas egyeztetés után valamikor hajnali 5 körül sikerült találkoznia a csapat szállodájában. 

A lány szerint meg is egyeztek, hogy mennyibe fog kerülni az éjszaka, és a heti 180 ezer fontot kereső Sterlingnek nem volt kifogása a 4000 dolláros (3000 font, kb. 1,2 millió forint) tarifa ellen - ennek ellenére reggel 2000 dollárral küldte el a lányt, mondván, szerinte ennyit ér ez a fajta szolgáltatás.

Persze, hogy a sértett fél, nem hagyta annyiban, és követelte a fennmaradó 2000 dollárt az éppen egy medencés partin lazuló focistától. Sterling azzal védkezett, hogy olyan részeg volt, hogy reggel fogalma sem volt, miben állapodtak meg, egyúttal megígérte, hogy rendezi az adósságot.

Raheem Sterling akkor járna a legjobban, ha csak a labdára figyelneForrás: AFP/Ringo Chiu

„Raheem nagyon arrogáns volt. Csak használni szereti a nőket, nem ártana, ha változtatna ezen a hozzáálláson - mondta a Los Angeles-i sportolók körében közismert örömlány. - Lehet, hogy milliomos, de akkor is csak egy ostoba olcsójános. Komolyan azt hitte, hogy majd lefekszik velem, aztán nem kell fizetnie?”

A Sun viszont nem felejti el felhívni a figyelmet két tényre: egyrészt, hogy az üzenetváltások világosan mutatják, hogy Sterling tudta, hogy pénzért vesz szexuális szolgáltatást, amit a kaliforniai törvények felfüggesztett, rosszabb esetben pedig akár letöltendő szabadságvesztéssel büntetnek. Másrészt pedig Sterling felesége, és hathónapos gyerekük anyja meglehetősen rosszul fogadta a hírt.

A futballista már jelezte: be fogja perelni a lapot rágalmazásért.