Rajtol a Premier League-szezon a Spíler TV-n

Arsenal, Leicester
Leicester City's English striker Jamie Vardy (R) vies with Arsenal's Spanish defender Hector Bellerin during the English Premier League football match between Arsenal and Leicester City at the Emirates Stadium in London on April 26, 2017. / AFP PHOTO / IKIMAGES / Ian KINGTON / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Augusztus 11-én 20:45-kor az Arsenal - Leicester City mérkőzéssel kezdődik a Premier League szezon az egyéves Spíler TV-n.

Egyéves születésnapját az angol első osztályú labdarúgó bajnokság rajtjával ünnepli a TV2 Csoport 2016. augusztus 13-án elindult csatornája, a Spíler TV. A kábelportfólió elsősorban férfi közönséget célzó csatornáján 200 mérkőzést láthattak élőben a nézők a Premier League tavalyi szezonjából. Kizárólag a Spíleren látható az észak amerikai profi jégkorongliga az NHL, aminek küzdelmeiből 285 mérkőzést láthattak élőben a nézők. Léderer Ákos kommentátor az abszolút csúcstartó a szezonban, 149 meccset közvetített. A MotoGP, a Superbike, a Supercars, az RX és a salakmotor évad legizgalmasabb pillanatai is hétről-hétre színesítik a műsorkínálatot. Eddig közel 420 órában zúgtak fel a motorok és az autók a Spíler TV-n.

Már a nyitómeccsen nagy csata várható Forrás: AFP/Ian Kington

„Ősztől a Spíler TV még több focival és exkluzív tartalommal várja a sportot szerető nézőket. Két markáns változás lesz a Premier League műsorfolyamban.

"Kedden este jelentkezik a Britannia, egy hét a szigeten című saját gyártású magazinműsorunk, amelyben a hétvége legfontosabb eseményeit elemzik szakértőink a stúdióban. Amennyiben időbeli ütközés van a Premier League és a MotoGP között, néhány mérkőzést a Prime csatornán közvetítünk. A Spíler TV az on air és a social média felületei mellett a jövőben nagy hangsúlyt fektet a nézői aktivitást generáló platformokra is." – mondta Pehl Bernadett főszerkesztő.