Társoldalunk:

Betonkemény UFC-harcos vigyáz Neymarra Párizsban

2017.08.16. 20:17

A váltósúlyú francia ketrecharcos, Nordine Taleb lesz Neymar testőre a francia fővárosban.

A 36 éves harcost, és a világ legdrágább focistáját, a Barcelonából 222 millió euróért a Paris Saint-Germainhez igazoló Neymart az elmúlt napokban rendszeresen együtt látták a francia fővárosban, és úgy hírlik, hogy Taleb, mint a brazil testőre tesz-vesz a futballista körül.

Az biztos, hogy Neymarnak nem nagyon lesz oka félni új munkatársa közelében: a 185 centi magas, 77 kilós harcosnak 17-4-es mérlege van a ketrecben, de kiütni csak egyetlen alkalommal tudták. Küzdött a Bellator színeiben, majd 2013-ban benevezett a The Ultimate Fighter című valóság show-ba, ahonnan a világ legnagyobb ketrecharcos szervezete, az UFC (Ultimate Fighting Championship) már számos sztárt kitermelt magának. Ugyan nem nyerte meg a fődíjat, de így szerződést kapott Dana White-éktól.

A show történetének egyik legjobb bunyója volt:

Taleb mostanában Montrealban készül a meccseire, a UFC-legenda, Georges St.-Pierre klubjában. Idén két meccse volt, az egyiket, Santiago Ponzinibbio ellen elveszítette, a svéd Oliver Enkampot viszont könnyedén elverte.

A francia harcos legemlékezetesebb küzdelme az a meccs volt, amelyiknek a videója bejárta a világhálót: a brazil Erick Silva ugyanis rendkívül sportszerűtlenül megütötte, amikor Taleb felé nyújtotta az öklét, hogy összeérintsék a kesztyűiket, a francia viszont utána csúnyán kiütötte.

Így jár, aki tiszteletlen Talebbel: