Társoldalunk:

Sokba került a meccs közbeni piteevés a 146 kilós kapusnak

2017.09.07. 09:14

A 2016/2017-es FA-kupa nyolcaddöntőjében az Arsenal 2-0-ra verte az ötödosztályú Sutton Unitedet. A meccs főszereplője a hazaiak túlsúlyos cserekapusa, Wayne Shaw volt, aki nem tudott várni az evéssel a lefújásig. Nagy árat fizetett érte.

Shaw nem lépett pályára, de ígyis elérte, hogy róla beszéljen mindenki. A meccs szünetében kilátogatott a stadion büféjébe, ahol a szurkolók elkapták egy-egy fotóra, és mint később kiderült, nem véletlenül kolbászolt arrafelé.

Shaw megéhezett a meccs végére, és mivel csapata addigra már az összes cserelehetőségét kihasználta,a 83. percben nyugodt szívvel ráharaphatott egy húsos pitére.

Egyes hírek szerint azonban nem csak az éhség állt a dolog hátterében.Egy fogadóiroda a meccs előtt 9-szeres pénzt ajánlott arra, ha Shaw-t az Arsenal elleni meccsen mutatja a kamera evés közben.A futballista természetesen cáfolta, hogy fogadott volna, hiszen ez neki és a csapattársainak is tiltott volt.

Nem bírta kivárni a meccs végétForrás: Youtube

A Daily Mail viszont akkor azt írta, hogy benne van a pakliban, hogy az Angol Labdarúgó-Szövetség kivizsgálja az esetet, és akár meg is büntetheti a kapust.

Így történt: A 146 kilós kapusnak 375 fontot kell fizetnie, és két hónapig eltiltották a futballtól.